Skip to content

Arrangementen

Rib powerboat

Heb je zin in een leuke activiteit in Scheveningen? Wat dacht je van rib varen op een van onze rib powerboats. Vaar mee voor een spectaculaire rib powerboat rally run op de Noordzee. Dit is niet zomaar een tochtje met een speedboat, maar een echte adrenaline kick!

Wat kan je verwachten:
Wij heten je welkom in tweede binnenhaven van Scheveningen, waarna een uitgebreide briefing volgt. Nadat je een reddingsvest hebt aangetrokken en op de rib powerboat bent gestapt verlaten wij in een rustig tempo de Scheveningse haven. Op het moment dat we op open zee zijn gaat het gas van de rib open en kan het spektakel van het rib varen / powerboat varen beginnen. Deze ervaring zal je niet snel vergeten!

Nadat je lekker bent uitgewaaid komen wij na een half uur weer terug in de haven en word je weer afgezet op de steiger waarvan we zijn vertrokken met een geweldige ervaring en misschien wat stoere verhalen rijker.beginnen. Deze ervaring zal je niet snel vergeten!

Voor groepen, maar ook individueel te boeken. Vraag naar de mogelijkheden!

Bubble voetbal + powerboat

Dit arrangement duurt 3 uur!
Bubble voetbal
Powerboat

Rondvaart Den Haag & Scheveningen

Bent u op zoek naar een geheel verzorgde dag op het water? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Op het water is van alles mogelijk, knallen over de Noordzee of op je gemakje door het centrum van Den Haag varen. Gaat u liever voor een super deluxe boot met alle gemakken voorzien? Lekker dobberen aan de kustlijn van Scheveningen met een glaasje Champagne en een lekker hapje. We maken er samen met u een prachtige dag van!

Wij bieden u verschillende soorten rondvaarten aan, gegarandeerd genieten! Onderstaand vindt u onze verschillende mogelijkheden terug.

Een gehele dag op maat? Geen enkel probleem, met uw input zullen wij er een prachtige dag van maken!

Individueel varen

Op aanvraag kunt u een gepersonaliseerde voucher bestellen

Gedurende het seizoen kunt u op vrijdag, zaterdag en zondag om 16.00 uur met ons mee varen op de powerboat voor een onvergetelijke speedkick.

Jetski huren in Scheveningen

Waterscooter varen in Nederland zonder vaarbewijs. Dit is uniek in Scheveningen langs de kust over de zee !

Het ultieme Jetskiën op de Noordzee.
Even lekker los gaan op Zee.

15 minuten € 40,-
Extra persoon + € 15,-

*ACTIE* Powerboat + Jetski = € 75

Wilt u een offerte aanvragen? Of vragen naar wellicht meer mogelijkheden?

Receptie / borrel

Heeft u wat te vieren en doet u dit liever niet thuis? Bij ons kunt u terecht voor een gezellige borrel met heerlijke hapjes en salades om de gasten van alle gemakken te voorzien.

Benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan contact met ons op voor verdere informatie!

Exclusive tours

BIG Boat Tour vanaf 5 pers. € 50 pp (1/1,5 uur) ieder extra uur + € 25 pp

Onze boot is een Princess 440. Met 2 x 430 pk en flybridge uitgerust met 3 cabins en een ruime salon. Wij zijn vanuit Scheveningen operationeel maar kunnen naar alle locatie komen die u wenst. Ook in combinatie met onze Powerboat van 600 PK kunnen we u van dienst zijn voor een dag vol spanning en sensatie.

Een exclusieve dag die u nooit zal vergeten.

  • Shoppen Rotterdam/Amsterdam
  • Duiken vanaf ons schip is ook 1 van de mogelijkheden.
  • Duikopleiding in 1 weekend intern/extern in huis.
  • Ook zijn we inzetbaar als VIP schip bij wedstrijden.

Bubble voetbal + BBQ

Dit arrangement geeft plezier voor een hele dag!
Bubble voetbal
BBQ
Optioneel: Drank arrangement van 3 uur

Bedrijfsuitje in Scheveningen

Het rib powerboat varen is een uitermate geschikt activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Scheveningen. Lekker met alle collega’s genieten op het water; voor de liefhebbers van snelheid laten we de motoren flink brullen en racen we over de zee en voor de mensen die het liever wat rustiger aan doen maken we een rustige toertocht op de Noordzee voor het strand van Scheveningen.

Of je nou met 20 of 200 collega’s naar Scheveningen wilt komen voor een bedrijfsuitje of teamuitje; wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor iedereen en wij maken jullie bedrijfsuitje of bedrijfsevenement tot een groot succes. Wat dacht je bijvoorbeeld van 3 uur varen met Tall Ship Minerva; lekker loungen aan boord, eventueel onder het genot van een drankje, met als hoogtepunt een spectaculaire trip op een van onze powerboats. Gegarandeerd een spektakel voor alle collega’s.

Rondvaart Scheveningen

Een ontspannen sightseeing op zee, U kunt aan boord genieten van het uitzicht op de boulevard, het strand met zijn strandtenten en de Pier met z’n reuzenrad.
Standaard varen we ongeveer 40 minuten, op verzoek kan het langer.
In het hoogseizoen en bij speciale evenementen varen wij ook ’s avonds uit.
Wij varen uitsluitend met kleine groepjes tot maximaal 8 personen.

Vrijgezellenfeest activiteiten in Scheveningen

Tijdens jullie vrijgezellendag of vrijgezellenfeest in Scheveningen staat natuurlijk één persoon centraal; de vrijgezel. Voor zowel een mannen vrijgezellenfeest als voor een vrouwen vrijgezellenfeest is het rib powerboat varen een uitermate leuke en geschikte activiteit. Stel je voor, met al je vrienden / vriendinnen lekker het water op, wind door je haren en de zon op je gezicht. En als hoogtepunt hebben jullie de mogelijkheid, als jullie dat willen, om de vrijgezel in een droogpak te hijsen waarna jullie hem of haar overboord mogen gooien voor wat ‘zwemoefeningen’ bijvoorbeeld. Uiteraard een ideaal moment om foto’s en filmpjes te maken.

Compleet arrangement voor jullie vrijgezellendag

Willen jullie na het powerboat varen lekker barbecuen, een kite clinic op het strand doen of feesten in Crazy Pianos? Geen probleem, wij kunnen het voor je organiseren. Daarmee kan je jouw complete vrijgezellendag of vrijgezellenfeest bij Powerboat Scheveningen regelen. Dat is wel zo makkelijk. Hieronder vind je de meest populaire activiteiten voor vrijgezellen. Kijk voor een meer uitgebreid overzicht van activiteiten op onze arrangementen pagina.

Bachelor(ette) Special

De ‘Bachelor Special’ is gericht op de vrijgezel in jullie groep. Hij of zij krijgt net als jullie een reddingsvest aan en mag vervolgens op de meest spectaculaire plaats op de boot plaatsnemen; helemaal vooraan! Uiteraard hebben we vooraf niet verteld dat we een ‘kleine verrassing’ hebben die we vooraf in overleg met jou hebben bepaald.

Afhankelijk van de groepsgrootte gaan we met 1 of meerdere boten de zee op. Nadat iedereen even lekker is uitgewaaid en vol met adrenaline zit leggen we de boten stil en halen we een speciaal overlevingspak / drijfpak tevoorschijn. Uiteraard komt dit voor de vrijgezel als een grote verrassing. Nadat de vrijgezel zich in dit pak heeft gehesen mogen jullie, zoals goede vrienden doen, de vrijgezel overboord gooien. Jullie mogen vervolgens zelf bepalen hoe lang en hoe ver de vrijgezel mag zwemmen. Uiteraard kunnen jullie daar wat leuke oefeningen bij bedenken en anders hebben wij nog wel wat ideeën. Dit is een ideaal moment om filmpjes en foto’s te maken.

Als jullie vinden dat de vrijgezel goed genoeg zijn/haar best heeft gedaan halen we de vrijgezel weer aan boord en varen we nog een rondje voordat we weer terug gaan naar de ligplaats in de 2e binnenhaven.

De totale duur van het arrangement is 45 minuten.

BBQ party service

Vanaf € 27,50
Na de Powerboat lekker op het terras ontspannen en bijkomen. Wij zorgen ervoor dat de BBQ brandt zodat u kunt beginnen wanneer de maag begint te knorren.
Eventueel is de BBQ met 3 uur drankafkoop uit te breiden.

De BBQ is bij ons op locatie
Zeeman of niet, kom en Geniet.

-> Deluxe BBQ arrangement
Op aanvraag
Specifieke wensen en een gepersonaliseerde BBQ is ook mogelijk.

“DAD”chelor Special

Daddyshower, de babyshower voor MANNEN
4 uur plezier ACTIE en BIER

De DADchelor krijgt een speciaal pak aan op zee, zo kan hij alvast ervaren hoe ‘t voor zijn vrouw is om te bevallen in het water.
Na de bevalling varen we snel terug voor het Bier en de BBQ

De DADchelor is ook uit te breiden met meer activiteiten.

Zeehonden tour

Bent u ook zo dol op zeehonden? Kies dan snel voor onze mooie zeehonden tour! Dit gaat u niet snel vergeten! In de Noordzee bevinden zich namelijk allerlei soorten dieren zoals zeehonden, dolfijnen, bruinvissen of misschien wel een bultrug. Wat gaat u tegenkomen tijdens de zeehonden tour? Er is maar één manier om er achter te komen! Ga daarom zelf dieren spotten, minimaal 2 uur op het water. Eventueel mogelijk met hapjes en drankjes indien gewenst.

Babyshower

Wilt u de geboorte van uw kindje vieren met een leuke babyshower?
Dit is mogelijk bij ons op locatie. De nieuwe ouders zullen de gehele babyshower in het middelpunt staan!

Benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan contact met ons op voor verdere informatie!

De gouden fietstour

Zin in een leuke dag touren door Den Haag? Bij ons boek je de leukste fietstour voor een gezellige dag, uitje of als groepsactiviteit. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor verdere informatie.

×