Skip to content

Café Scheveningen

Het kleine café aan de haven

In het Zeemanshuis is het altijd gezellig! Bij ons kun je heerlijk lunchen, maar ook gezellig een borreltje drinken. Ons café is gevestigd in Scheveningen haven en vanuit het café heb je goed zicht op de schepen en kotters die in de haven willen aanmeren. Zeker voor toeristen kan dit interessant zijn, maar ook mensen die al jaren in Den Haag wonen komen graag in ons café in Scheveningen. In ons bruin café is iedereen welkom. Gezelligheid kent in ons café geen grenzen.

Toen het Zeemanshuis in 1990 geopend werd, was het in eerste instantie vooral een plek waar vissers en havenarbeiders samenkwamen. Tegenwoordig is het café iets commerciëler en wordt het door alle lagen van de bevolking bezocht.

Binnen bij Het Zeemanshuis
Broodje kroket

Het leukste bruin café in Scheveningen

In het Zeemanshuis is het altijd ouderwets gezellig. Wil je graag lunchen in Scheveningen? Kom dan langs het Zeemanshuis, zodat wij een heerlijke lunch voor je kunnen klaarmaken. In de avonduurtjes kun je in ons bruin café genieten van Hollandse muziek. Dan gaan de meeste mensen voornamelijk naar ons café voor bier en bitterballen. In de avond zit de feeststemming er meestal goed in, maar overdag kun je in het café ook in alle rust lunchen. Niet alleen is de sfeer in ons café goed, maar ook zijn we leuk geprijsd. Ben jij toe aan een avond vol gezelligheid en houd je wel van een drankje en Hollandse muziek? Dan zul je je in ons café geen moment vervelen!

Een dagje Scheveningen sluit je af in ons café

Ben je een dagje in het mooie Scheveningen geweest? In Scheveningen valt er ontzettend veel te beleven. Vooral met mooi weer trekken veel mensen naar Scheveningen toe. Kom gerust langs ons café als je in Scheveningen bent. Een bezoekje aan het café is namelijk de perfecte manier om een leuke dag aan het strand af te sluiten. Overigens werken we samen met Powerboat Scheveningen om fantastische uitjes te realiseren. Lijkt het jou leuk om eens te varen met een powerboot? Ook dan ben je bij ons café dus aan het juiste adres! Zoek jij een café in Scheveningen waar het altijd ouderwets gezellig is? Dan ben je bij ons café van harte welkom. Kom gerust eens langs, zodat je zelf kunt ervaren hoe bijzonder ons café is. Wij zijn de gezelligste bruine kroeg in Scheveningen en dit zul je bevestigen zodra je bij ons op bezoek bent geweest.
Bar het zeemanshuis
×