Skip to content

Lunchen in Scheveningen

Gezellig lunchen in ons café

Heb jij een dagje Scheveningen gepland? Dan is ook lunchen in Scheveningen sterk aan te raden. Dat doe je bij voorkeur in ons café, waar het altijd ouderwets gezellig is. Het Zeemanshuis is in 1990 geopend en was destijds vooral populair onder havenmedewerkers en vissers. Tegenwoordig wordt het café door mensen met allerlei verschillende beroepen bezocht. Lunchen in Scheveningen doet men bij voorkeur in ons café. Wij zorgen ervoor dat je kunt genieten van een heerlijke lunch. Ons café vind je in het hartje van de visserij, bij de Vissersafslag van Scheveningen. Ben je een dagje in Scheveningen, vergeet dan niet om ook ons café te bezoeken.

Broodje kroket
Uitzicht Zeemanshuis

Genieten tijdens het lunchen in Scheveningen

Kom je bij ons lunchen in Scheveningen, dan geniet je niet alleen van de kwaliteit van je lunch, maar ook van de gezelligheid in ons café. Bovendien heb je vanuit het café ook een goed zicht op het water en op de passerende schepen. De schepen die langs het café varen willen in de haven van Scheveningen aanmeren. De grotere schepen krijgen daarbij ondersteuning van sleepboten. Het kan zeer interessant en rustgevend zijn om dit te zien!

In ons bruin café wordt meestal Hollandse muziek gedraaid. Ook dat zorgt voor de ouderwetse gezelligheid waar ons café in Scheveningen bekend om staat. Daarnaast dragen ook de gasten die het café met veel plezier bezoeken bij aan de gezellige sfeer in het café.

Je kunt bij ons meer dan alleen lunchen

Niet alleen als je wilt lunchen in Scheveningen ben je bij ons aan het juiste adres. Ook als je in de avonduurtjes op zoek bent naar een leuke plek voor bier en bitterballen, is het aan te raden om ons café te bezoeken. Ook zodra de middag aan zijn einde is, blijft het in ons café namelijk zeer gezellig. Dan kun je in ons café een drankje doen en genieten van de gezellige sfeer die er heerst. Ben je zelf niet afkomstig uit de omgeving van Scheveningen? Scheveningen is, vooral in de zomer, zeer populair vanwege het strand. Een uitje naar Scheveningen is dus zeker geen gek idee. Wanneer je een uitje naar Scheveningen gepland hebt, kan het ook leuk zijn om rond te varen op een powerboot. Wij bieden in samenwerking met Powerboat Scheveningen een arrangement aan. Je bent op die manier zeker van een prachtige ervaring op een powerboot, met een heerlijk drankje in ons café als afsluiter.
Powerboot varen
×