Skip to content

Lunchen Scheveningen

Ouderwets lunchen in ons café

Luchen in Scheveningen, waar doe je dat? Bij het Zeemanshuis uiteraard! In het gezelligste café van Scheveningen is het eten goed en leuk geprijsd. Ons café is gevestigd in de haven van Scheveningen, bij de Visafslag. Je kunt het café omschrijven als een bruin café waar het altijd ouderwets gezellig is. Ons café is opgericht in 1990 en was destijds vooral populair onder vissers en havenmedewerkers. Tegenwoordig wordt het café bezocht door Nederlanders uit alle hoeken van het land. Na een dagje op het strand kun je bij ons namelijk heerlijk lunchen in Scheveningen.

Broodje kroket
Bar het zeemanshuis

Lunchen in een gezellig Haags café

De stijl van ons café is typisch Haags. In het café is het niet alleen altijd gezellig, maar je hebt er ook een mooi uitzicht. Vanaf het café heb je namelijk een goed zicht op de verschillende schepen die in de haven willen aanmeren. De grotere schepen krijgen daarbij hulp van de sleepboten. Wanneer je dit nog nooit gezien hebt, kan het erg leuk zijn om dit tafereel te bekijken. Lunchen in Scheveningen bij ons café is dus zeker geen slecht idee. Wanneer je ervoor kiest om bij ons te lunchen, weet je ook zeker dat de lunch zal smaken. Wij doen namelijk ontzettend ons best om een heerlijke lunch voor je klaar te maken.

Ons café is ook ‘s avonds zeer gezellig

Wil je lunchen in Scheveningen, dan ben je bij ons café aan het juiste adres. Toch komt men niet alleen naar ons café om er te lunchen. Vooral in de avonduurtjes komt men naar ons voor bier en bitterballen. Dan is het in onze bruine kroeg in Scheveningen namelijk altijd feest en wordt er Hollandse muziek gedraaid. Het is in het café ouderwets gezellig en je zal je er geen moment vervelen.
Zeemanshuis binnen

Een uitje naar Scheveningen gepland?

Heb jij een uitje naar Scheveningen gepland? Dat kunnen we je zeker aanraden, want in Scheveningen valt er altijd wat te beleven! Zo hebben wij samen met Powerboat Scheveningen een arrangement samengesteld. Wil jij eens varen met een powerboot en na afloop genieten van een drankje en snacks in ons café? Dan behoort ook dat tot de mogelijkheden. Ga je een dagje naar het strand en zoek je een adres om te lunchen in Scheveningen? Ook dan is ons café de perfecte plek voor jou! Wij heten je graag welkom in het Zeemanshuis, waar je behalve heerlijk kunt lunchen, ook kunt genieten van een drankje.
×